Zagorela, sijoča polt, ki kar kliče po komplimentih je jeseni pogosto že dolgo pozabljena. Tudi če jo negujemo, na plan kaj hitro pokuka naša »naravna barva«, ki jo mnogi opisujejo kot bledo in rožnato. Ali ne bi bilo super, če bi lahko nosili poletje na koži skozi celo leto? Imamo super novico zate: Da se, na veliko hitrejši in lažji način.

Škodljivo sončenje

Vsi že vemo, da je nastavljanje soncu ob popoldanskih urah lahko izjemno nevarno, pogosto pa je tudi zelo neprijetno. Za to porabimo veliko časa, dolgotrajno poškodujemo kožo in tvegamo opekline. Zagorela polt prav tako v primeru sončenja zdrži le nekaj mesecev in jo je v zimskih mesecih brez obiska solarija ali obiska toplejših krajev nemogoče povrniti. Torej, kako tudi pozimi poskrbeti za lepo, sijočo in zapeljivo polt?

Porjavitev brez sončenja

Samoporjavitvene pene so na tržišču že nekaj let, a je veliko uporabnikov skeptičnih glede same učinkovitosti, načina nanosa, vpliva na kožo in podobno. Vsekakor je dobro, da pred nakupom preverimo kako se pena nanaša, za kašne tipe kože je primerna, kakšen je rezultat po nanosu in izvemo druge za nas pomembne informacije.
Glamoric Summer Kissed linija
Pri Glamoricu smo želeli omogočiti želeno polt v hladnejših mesecih, pa tudi poleti za tiste, ki jim sončenje ni všeč, nimajo časa in se ne želijo pretirano izpostavljati soncu.
Samoporjavitvene pene smo zato razvili v dveh različnih odtenkih: kokos, jagoda in vanilija. Po istem vrstnem redu se viša tudi intenzivnost, saj je za tiste z zelo svetlo poltjo primernejša bolj blaga pena, medtem ko je za temnejšo polt priporočljivo uporabiti močnejši odtenek pene.

Kako jo uporabim?
Pred nanosom pene je zelo priporočljivo narediti piling telesa, kar pomeni, da iz kože odstranite odmrle kožne celice in tako bo tudi končni rezultat uspešnejši. Nato s Summer Kissed rokavico, ki je narejena specifično za uporabo samoporjavitvene pene, začnete z nanašanjem. Z natančnimi, krožnimi gibi peno razporedite po željenih delih telesa in počakate da se posuši. Tukaj priporočamo, da peno nanesete zvečer, pred spanjem, saj pena potrebuje 8 ur razvijanja. Pa še zbudiš se, kot da bi bil/a en mesec na dopustu. Količina enega izdelka zadostuje za 3—4 nanose celega telesa.

Kaj pa če mi rezultat ni všeč?
Ne skrbi. Tudi na to smo pomislili. Večkrat se zgodi, da med nanašanjem hitimo in spustimo kakšen predel, kar je lahko zelo neprijetno. Ker ne želimo, da se skrivaš doma po nanosu, smo razvili tudi odstranjevalec pene Bye Bye Tan, ki bo poskrbel da peno »izbrišeš«.

No, sedaj pa kar pogumno. Zablesti tudi ti.