Daljši in nekoliko toplejši dnevi so končno tukaj. Poletje je vedno bližje, večina pa nas v navdušenju že brska po krajših oblačilih in zamišlja pohajanje ob sončnem vremenu. Marsikatera izmed nas se je že zalotila stati pred ogledalom in razmišljati kaj storiti z bledo in neposončeno kožo po dolgi zimi. Ker prihaja čas oblekic, krajših hlač in majic, hitro za tem pa tudi kopalk, je dobro o rešitvi razmišljati že sedaj. Tako boste ob prvem popolnem sončnem dnevu pripravljene in nič vam ga ne more pokvariti.

Samoporjavitvene pene so idealne v takih trenutkih, saj se naše pene razvijajo samo 8 ur. En dan prej peno nanesete na telo in že naslednje jutro bo videz zagorele kože dosežen. Vprašanja »kje ste bili na dopustu?« se bodo kar vrstila.

V kolikor potrebujete izredno hitro, a nežnejšo porjavitev, je za vas idealen porjavitveni losjon, ki poleg bronze učinka kožo tudi intenzivno nahrani in poskrbi, da bo hidrirana.

Obraz in dekolte preprosto poškropite z Glamoricovim pršilom Tan Cocktail in razmažete. Tako vam ni potrebno skrbeti za pojavljanje črt, lis ali drobnih napakic na občutljivejših delih telesa.

V kolikor pa zaradi hitenja neenakomerno nanesete peno, uporabite Bye Bye Tan, revolucionaren odstranjevalec samoporjavitvene pene.

Naše samoporjavitvene pene naročite Tukaj!

Uživajte v toplejših dnevih in oblecite svoj najljubši kos oblačila. Zablestite.