Brezplačna poštnina pri naročilih nad 40€ – nakupuj tukaj!

info@glamoric.si

info@glamoric.si

Invest in Yourself.
You can afford it. Trust Us.

Za kaj se zavzemamo?

Prizadevamo si ponuditi trajnostne, izjemno kvalitetne in naravne izdelke. Vsak izdelek je skrbno izdelan in namenjen direktnemu reševanju težav – ravno zato skušamo uporabiti veliko naravnih sestavin, ki dokazano delujejo na določenih področjih. Ker so to izdelki, ki jih uporabljamo na naših telesih, je izjemno pomembno, da so koži prijazni in neškodljivi.

Na podlagi izjemnih rezultatov naših uporabnikov sklepamo, da smo na odlični poti k zmanjšanju števila izdelkov, ki jih je potrebno uporabiti, saj smo v posamezne produkte strnili rešitve za več težav hkrati.

Cilj vsake linije, ki jo izdamo, je dvigniti standarde in pokazati več.

Kako se je začelo?

Dolgo smo iskali izdelke, ki bi bili naravni in učinkoviti. Trg je žal pogosto nasičen s kozmetiko, ki veliko obljublja a žal nima učinkov. Zato smo se odločili, da ustvarimo linijo z izdelki baziranimi na naravnih sestavinah, ki resnično delujejo. Prva izdana linija vsebuje izdelke za lase. Osredotočeni smo bili na najpogostejše težave, kot so prhljaj, izpadanje las, izsušene konice in lomljenje.

Druga linija, ki smo jo ustvarili je namenjena samoporjavitvi. Želeli smo olajšati porjavitev kože, kar mnogi skušajo doseči z nevarnim sončenjem. Linija vsebuje kar 5 izdelkov, ki jih odlikuje dolga obstojnost, prijeten vonj, enostavno nanašanje in fantastični rezultati.

Blagovna znamka Glamoric je nastala iz želje po kvalitetnih in cenovno dosegljivih izdelkih, ki olajšajo vaš vsakdan.

Glamoric je zavestna izbira. Za lase

in kožo, za okolje in zase.

Cruelty Free. Vegan friendly.

Paraben free.

Skin and hair friendly. Sulfates free.