Coconut Light

Samoporjavitvena pena

20,99

200ml / 6.7 fl.oz

Do zagorele polti na hiter in varen način – brez večurnega sončenja in stroškov solarija. Pena za samoporjavitev z vonjem kokosa bo v samo nekaj urah prebledelo ali rdečkasto polt spremenila v rjavkasto svilnat ten. Pripravi se na vprašanja: “Kje si bil/a na počitnicah?!”.

✔️ Enostaven nanos
✔️ Hitro vpijanje, brez oranžnih madežev
✔️ Prijeten vonj po kokosu
✔️ Primerno za telo in obraz

Zakaj Coconut Light

Lahka samoporjavitvena pena, ki se razvije v globok naravni odtenek. Idealno za tiste s svetlejšo poltjo ali za tiste, ki so v samoporjavitvi novinci.

Glamoric priporoča

– Pred uporabo izdelka je priporočljivo narediti piling. Tako bo koža lažje vpila samoporjavitveno peno in porjavitev bo trajala dlje. Piling, depilacijo, britje in podobno naredite 24 ur pred nanosom pene.
– Pred uporabo samoporjavitvene pene je priporočljivo suhe predele telesa, kot so komolci, kolena, dlani itd., Navlažiti z vlažilno kremo.
– Za nanašanje pene za samoporjavitev je priporočljivo uporabiti rokavico Tanning Mitt ali nepremočljive rokavice. Ne uporabljajte samoporjavitvene pene z golo roko, ker lahko obarva vaše dlani.
– Z oblačenjem počakajte, da se pena popolnoma vpije v kožo (približno 5 minut). Izogibajte se uporabi belih oblačil.
– Samoporjavitvena pena se razvija do 8 ur, zato je peno najbolje nanesti pred spanjem, tako se boste zbudili “posončeni”.
– Če želite temnejši odtenek, naslednji dan uporabite Tan Cocktail.
– V primeru manjših napak lahko uporabite peno Bye Bye Tan in “izbrišete” tisto, kar vam ni všeč.
– Upoštevajte, da samoporjavitvena pena ni zaščita pred soncem in še vedno uporabljajte zaščito pred soncem.

Sestavine

AQUA, DIHYDROXYACETONE, GLYCRINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS, CL16035, CL19140, CL42090 COCONUT PARFUM

Naravno
  • 100% naravni DHA
  • Brez parabenov in slufatov
  • Ni testirano na živalih
  • Prijazno veganom

Ni testirano na živalih

Brez parabenov

Koži prijazno

Pripravite kožo na poletje. 100% naravni DHA, veganom prijazen izdelek, brez sulfatov in parabenov, ni bil preizkušen na živalih.

Samoporjavitvena pena
samoporjavitvena pena

Samoporjavitvena pena Coconut Light

Kokosova samoporjavitvena pena je ustvarjena za svetlejšo polt, zato jo uporabite za blažjo porjavelost. Pena je enostavna za nanašanje, dolgo obstojna, dobro vpojna in predvsem prijetnega vonja kokosa.

Samoporjavitvena pena
Samoporjavitvena pena

Reviews

Bodi prvi ocenjevalec “Coconut Light”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sledi nam