Brezplačna poštnina pri naročilih nad 40€ – nakupuj tukaj!

info@glamoric.si

info@glamoric.si

Samoporjavitev

Nega las

Hair Kiss

Številka ena, kadar je vprašanje Nega las

Organska nega las

Naravno, učinkovito, trajnostno – vse v enem.
Zakaj bi se zadovoljili z manj?

Šampon brez sulfatov

SOS šampon je ustvarjen posebno za obnovo poškodovanih in barvanih las in jih s pomočjo naravnih sestavin okrepi, da ne prihaja do lomljenja. Odličen je v kombinaciji z Glamoricovo masko za lase.

Šampon proti prhljaju

Balance šampon je namenjen predvsem čiščenju
mastnega in občutljivega lasišča in deluje proti prhljaju. Lasje bodo po uporabi bolj lahkotni in neobteženi.

Nega las

Nega las in lasišča je izjemnega pomena za ohranjanje zdravih in sijočih las ter čistega lasišča. V kolekcijo izdelkov za nego las smo zato vključili šampone, ki so zelo učinkoviti pri zmanjševanju in odstranjevanju nadležnih težav z lasmi in lasiščem.

Hydro Maska

Hydro Maska je intenzivna hidrantna maska za lase, ki pušča vidne spremembe že po samo eni uporabi. Nega las pogosto zahteva dolgotrajen in finančno zajeten zalogaj, zaradi česar smo se odločili v en izdelek vključiti vse tiste sestavine, ki dokazano delujejo pri regeneraciji las, zdravljenju uničenih konic in ustvarjenje zaščite pred zunanjimi dejavniki.

Ključne sestavine

Uporaba organskega izdelka, narejenega in žafranike, mete in spiruline je zato hiter in izredno učinkovit način za vračanje sijaja in zdravega izgleda las čisto vsakemu, ne glede na trenutno stanje las. Vse naravne sestavine pomagajo tudi pri izpadanju las in odstranjevanju prhljaja.

Cruelty Free. Vegan friendly.

Paraben free.

Skin friendly. Sulfates free.

Lasje utrujeni od poletja

Naravna nega las

Vprašaj nas

2 + 1 =