nega las

Organska Nega Las

Hair Kiss – Številka 1 ko gre za nego las

Naravno, učinkovito, trajnostno – vse v enem.
Zakaj bi se zadovoljili z manj?
Nega las

Naravna nega las s Hair Kiss linijo

Nega las in lasišča je izjemnega pomena za ohranjanje zdravih in sijočih las ter čistega lasišča. V kolekcijo izdelkov za nego las smo zato vključili šampone, ki so zelo učinkoviti pri zmanjševanju in odstranjevanju nadležnih težav z lasmi in lasiščem. SOS šampon je ustvarjen posebno za obnovo poškodovanih in barvanih las in jih s pomočjo naravnih sestavin okrepi, da ne prihaja do lomljenja. Odličen je v kombinaciji z Glamoricovo masko za lase. Oba šampona vsebujeta naravne sestavine, ki dokazano najbolje učinkujejo proti izpadanju las. BALANCE šampon je namenjen predvsem čiščenju mastnega in občutljivega lasišča in deluje proti prhljaju. Lasje bodo po uporabi bolj lahkotni in neobteženi.

Nega las z SOS šamponom

SOS šampon vam bo pomagal pri barvanih, suhih in poškodovanih laseh. Vsebuje kombinacijo olj in izvlečkov, ki so ključnega pomena, da lasje ponovno zasijejo.

Nega las z Balance šamponom

Šampon proti prhljaju, ki ne obtežuje in masti. Izdelan za maksimalno čistost lasišča in lahkotnost las.

Nega las
Nega las
nega las
Ključne sestavine
  • Spirulina
  • Žafranika
  • Kamilica
  • Meta
  • Patchouli
  • Bambus
  • Sivka
Nega las s Hydro Masko

HYDRO maska je intenzivna hidrantna maska za lase, ki pušča vidne spremembe že po samo eni uporabi. Nega las pogosto zahteva dolgotrajen in finančno zajeten zalogaj, zaradi česar smo se odločili v en izdelek vključiti vse tiste sestavine, ki dokazano delujejo pri regeneraciji las, zdravljenju uničenih konic in ustvarjenje zaščite pred zunanjimi dejavniki. Uporaba organskega izdelka, narejenega in žafranike, mete in spiruline je zato hiter in izredno učinkovit način za vračanje sijaja in zdravega izgleda las čisto vsakemu, ne glede na trenutno stanje las. Vse naravne sestavine pomagajo tudi pri izpadanju las in odstranjevanju prhljaja.

nega las
Najboljše maske za nego las po poletju

Hydro Maska se je na spletni strani Glitter.si uvrstila med 5 najboljših mask za nego las po poletju. Njihovo mnenje lahko preveriš Tukaj!

Kako do zdravih las

Leyla je na svojem blogu “kako do zdravih las” zapisala svoje izkušnje s Hydro Masko. Več Tukaj!

Sledi nam