nega las

Glamoric

Invest in Yourself. You can afford it.
Trust Us.

Naravno, učinkovito, trajnostno – vse v enem.
Zakaj bi se zadovoljili z manj?
Nega las

Za kaj se zavzemamo?

Prizadevamo si ponuditi trajnostne, izjemno kakovostne in naravne izdelke. Vsak izdelek je skrbno izdelan in zasnovan za neposrednemu reševanju težav – zato skušamo uporabiti številne naravne sestavine, ki dokazano delujejo na določenih področjih. Ker gre za izdelke, ki jih uporabljamo na telesu, je izjemno pomembno, da so koži prijazni in neškodljivi.

Na podlagi izjemnih rezultatov naših uporabnikov sklepamo, da smo na odlični poti, da zmanjšamo število izdelkov, ki jih je treba uporabiti, saj smo rešitve za več težav hkrati strnili v posamezne izdelke.

Cilj vsake linije, ki jo izdamo, je dvigniti standarde in pokazati več.

Kako je vse skupaj začelo?

Dolgo smo iskali izdelke, ki bi bili naravni in učinkoviti. Žal je trg pogosto nasičen s kozmetiko, ki sicer veliko obljublja, a žal brez učinka. Zato smo se odločili, da bomo ustvarili linijo z izdelki na osnovi naravnih sestavin, ki resnično delujejo. Prva izdana linija vsebuje izdelke za lase. Osredotočili smo se na najpogostejše težave, kot so prhljaj, izpadanje las, suhe in razcepljene konice.

Druga linija, ki smo jo ustvarili, je namenjena samoporjavitvi. Želeli smo si olajšati porjavitev kože, ki jo mnogi skušajo doseči z nevarnim sončenjem. Linija vsebuje kar 5 izdelkov, ki jih odlikujejo dolga obstojnost, prijeten vonj, enostaven nanos in fantastični rezultati.

Blagovna znamka Glamoric je nastala iz želje po kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkih, ki vam olajšajo vsakdanje življenje.

Nega las
Na testu: samoporjavitveni izdelki Glamoric

Cindy iz All Things Artsy je preizkusila Summer Kissed linijo samoporjavitvenih izdelkov. Preveri njeno mnenje Tukaj!

Najboljše maske za nego las po poletju

Hydro Maska se je na spletni strani Glitter.si uvrstila med 5 najboljših mask za nego las po poletju. Njihovo mnenje lahko preveriš Tukaj!

Kako do zdravih las

Leyla je na svojem blogu “kako do zdravih las” zapisala svoje izkušnje s Hydro Masko. Več Tukaj!

Sledi nam