samoporjavitev

Samoporjavitev

Summer Kissed – Najboljši strokovnjak za samoporjavitev

Naravno, učinkovito, trajnostno – vse v enem. Zakaj bi se zadovoljili z manj?
samoporjavitev

Hitra samoporjavitev

Hiter način življenja nam velikokrat preprečuje, da bi porjavelo barvo kože pridobili s pomočjo sončenja, prav tako pa pogosto sončenje ni zdravo in priporočljivo. S pomočjo porjavitvenih izdelkov boste do zaželene »bronze barve« prišli v le nekaj urah. Hitra samoporjavitev bo omogočila, da se že naslednje jutro zbudite s sijočo, porjavelo in hidrirano kožo.

Samoporjavitev s Summer Kissed linijo

Edinstvena formula, ki omogoča hitro in enakomerno samoporjavitev. Linija Summer Kissed je zasnovana z enim namenom – omogočiti videz naravno zagorele kože – kjerkoli in kadarkoli. Porjavitveni izdelki linije Summer Kissed imajo edinstveno lastnost, zaradi katere izstopajo iz mnogih porjavitvenih izdelkov: nimajo neprijetnega vonja.

samoporjavitev
samoporjavitev
samoporjavitev
Samoporjavitvena novost

Novost v naši Summer Kissed liniji je porjavitveni spray, ki je namenjen bolj nagubanim in težje dosegljivim delom telesa. Njegova posebnost je, da ga preprosto razpršite po želenem delu telesa in razmažete. V naslednjih nekaj urah bo porjavitveni spray poskrbel, da se bo čudovita barva razvila. Je odličen za hitro porjavitev obraza, dekolteja, prstov in podobno.

Samoporjavitev s peno

Summer Kissed pene za samoporjavitev so enostavne za nanašanje. Priporočena je uporaba po tuširanju, saj s pilingom odstranite odmrle celice in poskrbite, da bo nanos veliko bolj enakomeren. Peno nanesete s pomočjo rokavice Summer Kissed, in sicer s krožnimi gibi po željenem delu telesa. Ko končate z nanašanjem predlagamo, da počakate z oblačenjem dokler ne pena popolnoma ne posuši. V naslednjih osmih urah se bo barva razvijala, zato je nanašanje pene najbolj priporočljivo zvečer pred spanjem. Izbirate lahko med Coconut in Strawberry Vanilla odtenki, ki dišita po svojih imenih. Coconut pena je primerna za svetlejšo porjavitev, medtem ko je Strawberry Vanilla namenjena osebam, ki si želijo močnejše porjavitve.

samoporjavitev
Na testu: samoporjavitveni izdelki Glamoric

Cindy iz All Things Artsy je preizkusila Summer Kissed linijo samoporjavitvenih izdelkov. Preveri njeno mnenje Tukaj!

Sledi nam