Brezplačna poštnina pri naročilih nad 40€ – nakupuj tukaj!

info@glamoric.si

info@glamoric.si

Samoporjavitev

Samoporjavitev

Summer Kissed

Številka ena, kadar je vprašanje Samoporjavitev

Hitra in enostavna samoporjavitev

Tvoja skrivno za poletno zagorelost
skozi celo leto.

Hitra porjavitev

Hiter način življenja nam velikokrat preprečuje, da bi porjavelo barvo kože pridobili s pomočjo sončenja, prav tako pa pogosto sončenje ni zdravo in priporočljivo. S pomočjo porjavitvenih izdelkov boste do zaželene »bronze barve« prišli v le nekaj urah. Hitra porjavitev bo omogočila, da se že naslednje jutro zbudite s sijočo, porjavelo in hidrirano kožo.

Samoporjavitev

Edinstvena formula, ki omogoča hitro in enakomerno samoporjavitev. Linija Summer Kissed je zasnovana z enim namenom – omogočiti videz naravno zagorele kože – kjerkoli in kadarkoli.
Porjavitveni izdelki linije Summer Kissed imajo edinstveno lastnost, zaradi katere izstopajo iz mnogih porjavitvenih izdelkov: nimajo neprijetnega vonja.

Tan Cocktail

Novost v naši Summer Kissed liniji je porjavitveni spray, ki je namenjen bolj nagubanim in težje dosegljivim delom telesa. Njegova posebnost je, da ga preprosto razpršite po želenem delu telesa in razmažete. V naslednjih nekaj urah bo porjavitveni spray poskrbel, da se bo čudovita barva razvila. Je odličen za hitro porjavitev obraza, dekolteja, prstov in podobno.

Hitro in enostavno

Bledo kožo naj nadomesti nežen poletni sijaj. Samoporjavitveni spray Tan Cocktail, ki poskrbi za čudovit videz tudi težje dosegljivih mest.

Cruelty Free. Vegan friendly.

Paraben free.

Skin friendly. Sulfates free.

Poletni sijaj tudi pozimi

Poletje je pred vrati

Vprašaj nas

15 + 6 =