fbpx

Šampon za suhe lase

SOS šampon

Formula, narejena izključno za tiste, ki se nenehno borijo s poškodovanimi, prevečkrat barvanimi, suhimi in
preprosto uničenimi lasmi, vsebuje sestavine, ki smo jih iskali leta. Rezultat je SOS šampon, ki ga sestavljajo organska olja in ekstrakti, ki imajo samo eno nalogo – pomagati lasem, da se obnovijo.

(2 mnenji strank)

Končno

Vašemu iskanju magičnega šampona je konec, saj ste ga ravnokar našli.

Akcija!

SOS šampon

(2 mnenji strank)

23,00 15,99

Pomoč pri barvanih, suhih in poškodovanih laseh vam bo nudil SOS šampon. Vsebuje kombinacijo olj in ekstraktov, ki so ključne, da vaši lasje znova zablestijo.

Prihrani s Kombinacijo
Balance hydro

Hidratantna maska za lase je odlična za zdravljenje uničenih in razcepljenih konic. Intenzivno obnavlja suhe in beljene lase, vrača lesk ter mehkobo. V posebni ponudbi Balance Hydro combo ob nakupu Hair Kiss maske prejmete še Balance šampon in tako izdelka prejmete po nižji ceni.

SOS Hydro

Hidratantna maska za lase je odlična za zdravljenje uničenih in razcepljenih konic. Intenzivno obnavlja suhe in beljene lase, vrača lesk ter mehkobo. V posebni ponudbi Balance Hydro combo ob nakupu Hair Kiss maske prejmete še SOS šampon in tako izdelka prejmete po nižji ceni.

2 reviews for SOS šampon

  1. Zala

    SOS sampon je eden najboljsih ki sem jih kadarkoli sprobala. Garantirana sprememba

  2. Barbara

    Dolgo casa sem iskala sampon ki bi pomagal mojim lasem, saj jih pogosto barvam vendar jih ne negujem prevec in ta izdelek jih je popravil

Show reviews in all languages (3)

Add a review

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SOS šampon
(2)
23,00 15,99