fbpx

Porjavitvena pena

COCONUT light

Samoporjavitvena pena Coconut je ustvarjena za svetlejšo polt, zato jo uporabite za blažjo porjavelost. Peno odlikuje enostavno nanašanje s Summer Kissed rokavico, dolga obstojnost, dobra vpojnost in predvsem prijeten vonj po kokosu.

(2 mnenji strank)

Vonj kokosa

Za razliko od večine samoporjavitvenih pen, je summer kissed pena brez neprijetnih vonjav in diši po kokosu.

Glamoric priporoča

– Pred uporabo produkta je priporočljivo narediti piling. Tako bo koža peno lažje absorbirala in porjavitev bo dlje trajala. Piling, depilacijo, britje in podobno opravite 24 ur pred nanosom pene.
– Pred uporabo porjavitvene pene je priporočljivo navlažiti suhe predele telesa kot so komolci, kolena, dlani ipd. z vlažilno kremo.
– Za nanos pene se priporoča uporaba rokavice Tanning Mitt ali vodoodpornih rokavic. Porjavitvene pene ne nanašajte z golo roko, ker vam lahko obarva dlani.
– Z oblačenjem počakajte, dokler se pena popolnoma ne vpije v kožo (cca. 5 minut). Izogibajte se uporabi belih oblačil.
– Samoporjavitvena pena se razvija do 8 ur, zato je najbolje, da peno nanesete pred spanjem, tako se boste prebudili “posončeni”.
– Če želite temnejši odtenek, naslednji dan uporabite Tan Cocoktail.
– V primeru manjših napakic lahko uporabite peno Bye Bye Tan in »izbrišete« kar vam ni všeč.
– Upoštevajte, da pena ni zaščita pred soncem in kljub temu uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem.

Akcija!

COCONUT light

(2 mnenji strank)

35,00 20,99

Hitra porjavitev na varen način – brez večurnega sončenja in stroškov solarija. Samoporjavitvena pena z vonjem kokosa bo v le nekaj urah bledo ali rdečkasto polt spremenila v rjavkasto svilnat ten. Pripravite se na vprašanja: “kje si bil/a na dopustu?!”.

Prihrani s Kombinacijo
Coconut combo

Poln paket s katerim ne moreš zgrešiti! Coconut combo vsebuje vse kar potrebuješ za popolno polt v vseh letnih časih. V paketu prejmeš samoporjavitveni mousse Coconut light, Tanning Mitt in Bye Bye Tan eraser, za odpravljanje morebitnih napakic. Z nakupom prejmeš izdelke po nižji ceni in si brez skrbi ter truda zagotoviš zavidljivo zagorelo polt.

Coconut trio

Poln paket s katerim ne moreš zgrešiti! Coconut trio vsebuje vse kar potrebuješ za popolno polt v vseh letnih časih. V paketu prejmeš samoporjavitveni mousse Coconut light,Tan Cocktail spray, Tanning Mitt in Bye Bye Tan eraser, za odpravljanje morebitnih napakic. Z nakupom prejmeš izdelke po nižji ceni in si brez skrbi ter truda zagotoviš zavidljivo zagorelo polt.

2 reviews for COCONUT light

  1. Mariborcanka

    Res res toplo priporocam,sama sem presvetla za soncenje,solarij mi pa ni..super stvar. Cena tudi Ok

  2. Anja

    Obozujem porjavitveno peno light, saj je edina ki me ni prevec potemnila

Add a review

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

COCONUT light
(2)
35,00 20,99