fbpx

Porjavitvena voda

Tan cocktail

Glamoricov sprej Tan Cocktail je narejen predvsem za doseganje čudovite barve na občutljivejših mestih kot so vrat, obraz, prsti, dekolte in podobno, saj se enakomerno razporedi tudi na bolj nagubanih mestih. Ker ne pušča oranžnih madežev in nadležnih črt je popoln za bolj izpostavljene dele telesa. V le nekaj urah od nanosa boste opazili izjemne
rezultate.

(1 mnenje stranke)

Hiter način nanosa

Tan Cocktail preprosto poškropite na željeno mesto in z roko razmažete. Izdelek je izredno vpojen in kožo ob nanosu hidrira. Ne pušča madežev.

Glamoric priporoča

– Pred uporabo produkta je priporočljivo narediti piling. Tako bo koža vodo lažje absorbirala in porjavitev bo dlje trajala. Piling, depilacijo, britje in podobno opravite 24 ur pred nanosom vode.
– Pred uporabo porjavitvene vode je priporočljivo navlažiti suhe predele telesa kot so komolci, kolena, dlani ipd. z vlažilno kremo.
– Za nanos vode se priporoča uporaba rokavice Tanning Mitt ali vodoodpornih rokavic. Porjavitvene vode ne nanašajte z golo roko, ker vam lahko obarva dlani.
– Z oblačenjem počakajte, dokler se voda popolnoma ne vpije v kožo (cca. 5 minut). Izogibajte se uporabi belih oblačil.
– Samoporjavitvena voda se razvija do 8 ur, zato je najbolje, da vodo nanesete pred spanjem, tako se boste prebudili “posončeni”.
– V primeru manjših napakic lahko uporabite peno Bye Bye Tan in »izbrišete« kar vam ni všeč.
– Upoštevajte, da voda ni zaščita pred soncem in kljub temu uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem.

Akcija!

tan COCKTAIL

(1 mnenje stranke)

29,00 18,99

Bledo kožo naj nadomesti nežen poletni sijaj. Samoporjavitveni koktejl, ki poskrbi za čudovit videz tudi težje dosegljivih mest.

Prihrani s Kombinacijo
Cocktail combo

Poln paket s katerim ne moreš zgrešiti! Cocktail combo vsebuje vse kar potrebuješ za popolno polt v vseh letnih časih. V paketu prejmeš Tan Cocktail spray, Tanning Mitt in Bye Bye Tan eraser, za odpravljanje morebitnih napakic. Z nakupom prejmeš izdelke po nižji ceni in si brez skrbi ter truda zagotoviš zavidljivo zagorelo polt.

Coconut trio

Poln paket s katerim ne moreš zgrešiti! Coconut trio vsebuje vse kar potrebuješ za popolno polt v vseh letnih časih. V paketu prejmeš samoporjavitveni mousse Coconut light,Tan Cocktail spray, Tanning Mitt in Bye Bye Tan eraser, za odpravljanje morebitnih napakic. Z nakupom prejmeš izdelke po nižji ceni in si brez skrbi ter truda zagotoviš zavidljivo zagorelo polt.

1 review for tan COCKTAIL

  1. Misa B

    No,tole je pa nekaj kar bi rabla vsaka ženska.:) Jaz ga kar dnevno pošpricam po obrazu in dekolteju. Sprememba več kot očitna.

Show reviews in all languages (2)

Add a review

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

tan COCKTAIL
(1)
29,00 18,99