Brezplačna poštnina pri naročilih nad 40€ – nakupuj tukaj!

info@glamoric.si

info@glamoric.si

Sale!

Coconut Trio

99,00 49,99

200ml / 6.7 fl. oz.

Poln paket s katerim ne moreš zgrešiti! Coconut trio vsebuje vse kar potrebuješ za popolno polt v vseh letnih časih. V paketu prejmeš samoporjavitveni mousse Coconut light,Tan Cocktail spray, Tanning Mitt in Bye Bye Tan eraser, za odpravljanje morebitnih napakic. Z nakupom prejmeš izdelke po nižji ceni in si brez skrbi ter truda zagotoviš zavidljivo zagorelo polt.

✔️ Odstrani samoporjavitev v minutah
✔️ Enostavni nanos
✔️ Hitra vpojnost, brez oranžnih lis
✔️ Primerno za telo in obraz

Zakaj Coconut Trio?

Lahka samoporjavitvena pena, ki se razvije v globok naravni odtenek. Idealno za tiste s svetlejšo poltjo ali za tiste, ki so v samoporjavitvi novinci.
Poleg samoporjavitvene pene Coconut Light, v paketu prejmete še Tan Cocktail samoporjavitveni spray za dnevni nanos samoporjavitve in Bye Bye Tan, ki vam bo v primeru napak ali željenega novega nanosa pene, pomaga izbrisati staro porjavitveno peno. Vse skupaj boste lahko opravili s Glamoric Tanning Mitt rokavico za nanos samoporjavitvenih izdelkov.

Glamoric priporoča

– Pred uporabo produkta je priporočljivo narediti piling. Tako bo koža peno lažje absorbirala in porjavitev bo dlje trajala. Piling, depilacijo, britje in podobno opravite 24 ur pred nanosom pene.
– Pred uporabo porjavitvene pene je priporočljivo navlažiti suhe predele telesa kot so komolci, kolena, dlani ipd. z vlažilno kremo.
– Za nanos pene se priporoča uporaba rokavice Tanning Mitt ali vodoodpornih rokavic. Porjavitvene pene ne nanašajte z golo roko, ker vam lahko obarva dlani.
– Z oblačenjem počakajte, dokler se pena popolnoma ne vpije v kožo (cca. 5 minut). Izogibajte se uporabi belih oblačil.
– Samoporjavitvena pena se razvija do 8 ur, zato je najbolje, da peno nanesete pred spanjem, tako se boste prebudili “posončeni”.
– Če želite temnejši odtenek, naslednji dan uporabite Tan Cocktail.
– V primeru manjših napakic lahko uporabite peno Bye Bye Tan in »izbrišete« kar vam ni všeč.
– Upoštevajte, da pena ni zaščita pred soncem in kljub temu uporabljajte kremo z zaščitnim faktorjem.

Sestavine

Coconut Light
AQUA, DIHYDROXYACETONE, GLYCRINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS, CL16035, CL19140, CL42090 COCONUT PARFUM

Tan Cocktail
Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid

Bye Bye Tan

Water (Aqua), Propylene Glycol, Diethylene Glycol Monoethyl Ether, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Panthenol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, L ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract

Naravno
  • 100% naravni DHA
  • Brez parabenov in slufatov
  • Ni testirano na živalih
  • Prijazno veganom

Cruelty Free. Vegan friendly.

Paraben free.

Skin friendly. Sulfates free.

Pripravi kožo na poletje. 100% naravni DHA, veganom prijazen izdelek, brez sulfatov in parabenov, ni testiran na živalih.

Coconut Light by Glamoric
Samoporjavitvena pena Coconut je ustvarjena za svetlejšo polt, zato jo uporabite za blažjo porjavelost. Peno odlikuje enostavno nanašanje s Summer Kissed rokavico, dolga obstojnost, dobra vpojnost in predvsem prijeten vonj po kokosu.

Tan Cocktail by Glamoric
Glamoricov sprej Tan Cocktail je narejen predvsem za doseganje čudovite barve na občutljivejših mestih kot so vrat, obraz, prsti, dekolte in podobno, saj se enakomerno razporedi tudi na bolj nagubanih mestih. Ker ne pušča oranžnih madežev in nadležnih črt je popoln za bolj izpostavljene dele telesa. V le nekaj urah od nanosa boste opazili izjemne rezultate.

Bye Bye Tan by Glamoric
Bye bye tan je korektor za popravljanje in odstranjevanje samoporjavitvene pene. Z nežnimi krožnimi gibi peno nanesite na področja, kjer želite samoporjavitveno peno odstraniti. To lahko storite s čisto glamoric rokavico ali navadno brisačko.

Reviews

Be the first to review “Coconut Trio”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This